Menu Sluiten

Wie zijn wij en wat doen we?

Tijdens mijn jaren aan de opleiding Voeding en Diëtetiek begon ik mij te storen aan de ouderwetse werkwijze van een groot deel van mijn mede-diëtisten. Ik realiseerde mij hierbij dat de werkwijze niet meer aansluit bij de behoefte van de cliënt in deze tijd. Het eten volgens vaste dagschema’s in combinatie met de wereld van nu, waarin we constant in beweging zijn gaat niet meer op. Ik besloot dat ik het anders aan wilde pakken.

Door de jaren heen heb ik een enorme lading kennis vergaard. Dit heb ik op de opleiding gedaan, maar ook in de wereld om mij heen. Dit heeft mij doen realiseren dat de wereld van nu niet meer loopt zoals het altijd heeft gedaan. We zijn druk, moeten altijd bereikbaar zijn, we moeten mobiel zijn en in beweging blijven. In beweging om aan onze verplichtingen te voldoen, maar ook de voordelen van fysieke activiteit worden steeds duidelijker. Hoe combineer je dit alles en krijg je de grip terug over jouw levensstijl?

Vanuit deze inzichten en mijn eigen visie ben ik MyShapePlan begonnen. Een unieke manier van diëtistische begeleiding die past bij de hedendaagse manier van leven. Je wordt gecoacht op het gebied van voeding en beweging, maar nog belangrijker, je leert hoe je dit zelf moet gaan doen door jou te laten nadenken over de keuzes die jij maakt. Daarnaast zullen we jou ook leren dat een middagje ongepland op het terras zitten ook prima binnen een gezonde levensstijl past. Wil jij meer weten over onze aanpak?

Mike van Hoorn

EIGENAAR

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to myshapeplan@outlook.com

× chat met ons!