Menu Sluiten

Wat doen wij?

In 3, 6 of 12 maanden helpen wij jou om jouw doelen te bereiken. Het plan wat wij hiervoor schrijven zal volledig afhankelijk van jouw doel, of dit nou afvallen, aankomen of fitter worden is. Wij behandelen daarbij ook iedereen als een individu.

Jouw coach zal altijd een gediplomeerde diëtist zijn, waardoor je ervan uit kan gaan dat de begeleiding is opgebouwd uit wetenschappelijke kennis. Jouw coach zal jou helpen om je eigen keuzes te gaan maken op het gebied van voeding. Dit betekent dat jet het nooit alleen hoeft te doen, maar wel ernaar toewerkt om het alleen te kunnen.

Spontaan een middagje op het terras of een surpriseparty waar je duidelijk even niet op had gerekend? Met jouw coach ga je ervoor zorgen dat ook dit soort binnen jouw gezonde levensstijl past. Je zult aan het werk gaan met de MyShapePlan app, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

Het belangrijkste doel vanuit onze visie is om ervoor te zorgen dat jij duurzame doelen behaald. Dit betekent dat jij moet leren om zelf je keuzes te gaan maken om een lang en gezond leven te kunnen leiden.

Anmeld Traject

In 6 Stappen naar je nieuwe leven

1.

Aanmelden

Aanmelden gaat via de site, binnen enkele minuten ben jij lid van MyShapePlan. Hierna zal jouw coach contact met jou zoeken om een intakegesprek in te plannen.

2.

Online intakegesprek​

De eerste ontmoeting tussen jou en jouw coach. Tijdens het intakegesprek zal jouw coach alles met jou bespreken wat te maken met jouw doelen en het traject wat je zult doorlopen om deze te bereiken. Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Tijdens dit gesprek zal ook de werking van de app worden uitgelegd.

3.

Het plan wordt gemaakt

Na het intakegesprek gaat jouw coach bezig met het maken van het individuele voedingsplan en trainingsschema. In de app vind je al jouw benodigdheden voor de voeding, jouw trainingen en kun je de progressie bijhouden en bekijken.

4.

Online coaching

Tijdens het traject zal jouw coach je begeleiden op het gebied van voeding en beweging. Jouw coach is dagelijks bereikbaar voor jouw vragen en je hebt wekelijks een feedbackmoment.

5.

Resultaat behalen

De coach stemt zijn aanpak volledig af op jouw doelen. Hierdoor weet je zeker dat jij resultaat gaat behalen tijdens jouw traject. Wanneer nodig wordt het plan natuurlijk bijgesteld om nog beter aan jouw doelen te kunnen werken.

6.

Resultaat behouden

Wij willen ervoor zorgen dat jij je resultaten kunt behouden. De negatieve spiraal van afvallen en weer aankomen gaan we doorbreken zodat jij weer vol motivatie door het leven kan

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to myshapeplan@outlook.com

× chat met ons!