Menu Sluiten

Deze mensen gingen jou voor

Goede begeleiding. De combi tussen voedingsadvies en trainingsschemas is fantastisch. Vooral de online benadering spreekt me aan. Ik maak sneller stappen dan met een live coach. Mike volgt alle voeding 24/7. De service is ook snel, doelgericht en plezierig.

Luc van Hecke

Reviews van leden die jou voor gingen

Lees hier wat anderen vinden van MyShapePlan

Ik ben nu 10 weken onderweg geweest met my shape plan. Ik ben bewuster dingen gaan eten, je kunt makkelijk lekker eten maar dan op een (normale) manier. Mike heeft me laten zien wat voeding doet met je lichaam. Ondanks dat ik soms geen zin had om te fitnessen ivm drukte van het voetbal ben ik toch elke keer gegaan en het resultaat is zichtbaar! Ik wil Mike bedanken voor de 1e periode. Mike is een fijne coach! Elke week geeft die waar nodig is de juiste tips en mocht je tussendoor een vraag hebben kun je hem altijd bereiken! De apps die Mike gebruikt zijn fijn in gebruik en makkelijk te leren. In het begin vond ik het traject wel lastig, om elke keer de juiste hoeveelheden binnen te krijgen, gelukkig was Mike daar en hielp die me heel goed op weg! Met de app kon je ook zelf bepaalde artikelen opzoeken en kijken of je aan je hoeveelheden kwam voor die dag, perfecte manier van werken dus.
Ferdy van der berg
In 2018 september ben ik begonnen met begeleiding van Mike met betrekking tot voeding. Mijn doel was om mijn spiercentage omhoog te krijgen, vet percentage naar beneden en uiteindelijk een strak afgetraind lichaam. Echter houd ik wel van een drankje en had dan ook aangegeven bij Mike dat ik 1-2 keer in de week zeker niet goed op mijn eten let. Volgens Mike geen probleem. Mijn doel was onder de 10% vet komen en eindigde er ver onder met 9.2%. In totaal 4 kilo aan spieren aangekomen en 5 kilo aan vet kwijt. Mike begeleidt op een relaxte manier en door de vrijheid om zelf je eten te kiezen is het makkelijk vol te houden je doel te bereiken. Hij helpt met een beter alternatief waar het kan en je kan nog gewoon uiteten en drankjes drinken. Ik heb mike aanbevolen bij mijn vrienden en stuk voor stuk zijn ze enthousiast, of het nou om afvallen, aankomen of aftrainen gaat.
Jeroen van Hecke
Mike is een top begeleider en haalt het onderste uit de kan bij je! Staat altijd paraat voor je. Voeding en traingschema’s zijn tip top ! Echt een aanrader als je zoekt naar een personal trainer of voedings coach !
Rachid
Dankzij Mike van My Shape Plan, kan ik eindelijk die extra stap zetten. Ik zat al tijden vast, maar dankzij de goede begeleiding zag ik direct resultaat. De combinatie tussen advies kn voeding en schema’s is echt top!
Henk
Dankzij My Shape Plan heb ik voor mezelf een goede basis ontwikkeld wat betreft mijn dagelijkse voeding. Ook voel ik me niet meer schuldig als ik eens iets ongezonds eet, ik weet namelijk dat dat echt geen kwaad kan. En gaat het een keer een dagje wat minder goed? Ook hier voel ik me niet schuldig over want dat hoort er nou eenmaal bij. Dan pak ik het de volgende dag gewoon weer op!
Shelley van Dijk
Mijn naam is Lotte en My Shape Plan heeft mij beter laten voelen dan ooit. Ik heb altijd hard getraind om mijn doelen te bereiken maar ik kwam nooit over het randje heen om die -5 kilo aan te tikken. Dankzij My Shape Plan is dat gelukt! Ik voel mij zeker in de sportschool door de op maat gemaakte schema’s, gemotiveerd door de berichte die ik krijgt en de hulp die wordt geboden. Er is simpelweg vooruitgang en daar is bewijs van. Ik raad het iedereen aan!
Lotte Zantvoort
Ik ben nu 12 weken onderweg met my shape plan. Ik ben heel erg blij met de resultaten tot nu toe! Naast dat ik gewicht verlies,vetpercentage dat afneemt en spiermassa aankom. Ik eet gezonder, voel me sterker! Naast hard sporten is er ook ruimte voor uit eten, stappen en af en toe een drankje waardoor mijn sociale leven ook intact blijft! Mijn doel is nog niet bereikt maar ben heerlijk op weg en heb geen haast
Walter brandt
Ik word nu sinds ongeveer 2 maanden actief begeleid door Mike van Myshapeplan.nl en ik ben zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Ook al ben ik pas net begonnen voel ik me lekkerder in mijn vel zitten. Gemotiveerder om te sporten en te bewegen. Ik maak gebruik van het hele pakket dat Mike aanbied. Van sport- en trainingsschema’s tot actieve voedingscoaching en controle daarop. Iets wat mij zonder zijn hulp nooit gelukt zou zijn. ik ben daarom ook heel benieuwd naar waar zijn expertise mij in de toekomst naar toe gaat brengen op het gebied van fitness, voeding en health.
Reinier van Ommen
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to myshapeplan@outlook.com

× chat met ons!