Effectieve Indoor Training & Coaching

Vraag een gratis home workout schema aan!

( Dit is een eenmalige actie en verbind u tot niks!)

Het plan wat wij hiervoor schrijven zal volledig afhankelijk van jouw doel, of dit nou afvallen, aankomen of fitter worden is. Wij behandelen daarbij ook iedereen als een individu.

Jouw coach zal altijd een gediplomeerde diëtist zijn, waardoor je ervan uit kan gaan dat de begeleiding is opgebouwd uit wetenschappelijke kennis. Jouw coach zal jou helpen om je eigen keuzes te gaan maken op het gebied van voeding. Dit betekent dat jet het nooit alleen hoeft te doen, maar wel ernaar toewerkt om het alleen te kunnen.

Het belangrijkste doel vanuit onze visie is om ervoor te zorgen dat jij duurzame doelen behaald. Dit betekent dat jij moet leren om zelf je keuzes te gaan maken om een lang en gezond leven te kunnen leiden.

Mike, Eigenaar My Shape Plan

Al 4 jaar help ik mensen om hun fitness doelen te realiseren. Maak van 2020 jouw jaar!

 

Resultaten

Ik ben nu 12 weken onderweg met my shape plan. Ik ben heel erg blij met de resultaten tot nu toe! Naast dat ik gewicht verlies, vetpercentage dat afneemt en spiermassa aankom. Ik eet gezonder, voel me sterker! Naast hard sporten is er ook ruimte voor uit eten, stappen en af en toe een drankje waardoor mijn sociale leven ook intact blijft! Mijn doel is nog niet bereikt maar ben heerlijk op weg en heb geen haast.
 
Walter brandt
Ik word nu sinds ongeveer 2 maanden actief begeleid door Mike van Myshapeplan.nl en ik ben zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Ook al ben ik pas net begonnen voel ik me lekkerder in mijn vel zitten. Gemotiveerder om te sporten en te bewegen. Ik maak gebruik van het hele pakket dat Mike aanbied. Van sport- en trainingsschema’s tot actieve voedingscoaching en controle daarop. Iets wat mij zonder zijn hulp nooit gelukt zou zijn. ik ben daarom ook heel benieuwd naar waar zijn expertise mij in de toekomst naar toe gaat brengen op het gebied van fitness, voeding en health.
 
Reinier van Ommen
Mijn naam is Lotte en My Shape Plan heeft mij beter laten voelen dan ooit. Ik heb altijd hard getraind om mijn doelen te bereiken maar ik kwam nooit over het randje heen om die -5 kilo aan te tikken. Dankzij My Shape Plan is dat gelukt! Ik voel mij zeker in de sportschool door de op maat gemaakte schema’s, gemotiveerd door de berichte die ik krijgt en de hulp die wordt geboden. Er is simpelweg vooruitgang en daar is bewijs van. Ik raad het iedereen aan!
 
Lotte Zantvoort

Het Traject

In 6 Stappen naar je nieuwe leven

1.

Aanmelden

Aanmelden gaat via de site, binnen enkele minuten ben jij lid van MyShapePlan. Hierna zal jouw coach contact met jou zoeken om een intakegesprek in te plannen.

2.

Online intakegesprek​

De eerste ontmoeting tussen jou en jouw coach. Tijdens het intakegesprek zal jouw coach alles met jou bespreken wat te maken met jouw doelen en het traject wat je zult doorlopen om deze te bereiken. Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Tijdens dit gesprek zal ook de werking van de app worden uitgelegd.

3.

Het plan wordt gemaakt

Na het intakegesprek gaat jouw coach bezig met het maken van het individuele voedingsplan en trainingsschema. In de app vind je al jouw benodigdheden voor de voeding, jouw trainingen en kun je de progressie bijhouden en bekijken.

4.

Online coaching

Tijdens het traject zal jouw coach je begeleiden op het gebied van voeding en beweging. Jouw coach is dagelijks bereikbaar voor jouw vragen en je hebt wekelijks een feedbackmoment.

5.

Resultaat behalen

De coach stemt zijn aanpak volledig af op jouw doelen. Hierdoor weet je zeker dat jij resultaat gaat behalen tijdens jouw traject. Wanneer nodig wordt het plan natuurlijk bijgesteld om nog beter aan jouw doelen te kunnen werken.

6.

Resultaat behouden

Wij willen ervoor zorgen dat jij je resultaten kunt behouden. De negatieve spiraal van afvallen en weer aankomen gaan we doorbreken zodat jij weer vol motivatie door het leven kan

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to myshapeplan@outlook.com

× chat met ons!